среда, 7. фебруар 2018.

Ombre Makeup Brush set - New In




Drage moje, ako volite šminku i sve u vezi nje onda verujem da će vam današnji post biti veoma interesantan. Ipak, danas vam neću pisati baš o šminci već o priboru za šminkanje koji mi je stigao pre par dana. Verujem da bi naš mejkap bio kompletan osim kvalitetne šminke neophodan je i kvalitetan pribor za nanošenje iste. 

Kako sam poručivala stvari preko verujem već svima poznatog Zaful sajta veoma mi se dopao jedan set četkica za šminku te nisam odolela i poručila iste. O njima vam pišem u današnjem postu. 


Moram priznati da posedujem jako veliku kolekciju pribora za šminkanje. Veoma vodim brigu o higijeni četkica jer je moje lice u prošlosti znalo da odreaguje burno. Zbog toga za svako naredno šminkanje koristim isključivo čiste i lepo oprane i osušene četkice. Od kad imam više para četkica za npr senku, korektor, rumenilo ili puder ne moram baš svaki dan da perem pribor za šminkanje već na dva do tri dana.


U ovom setu sa sajta Zaful pretežno su zastupljene četkice za senku jer imam dosta starih i pohabanih koje moram baciti. Baš zbog toga sam i odabrala baš ovaj set. 

U setu dolazi čak 15 četkica za šminkanje od sintetičkih vlakana, a cena je i više nego povoljna. Oprala sam ih i isprobala i ni jedna dlačica nije ispala, niti su se imalo deformisale. To me uopšte ne čudi jer nije prvi put da poručujem četkice sa ovog sajta i uvek su se odlično pokazale.

Identične su kao na sajtu i možete ih videti na ovom linku:


Nisam još stigla da ih sve isprobam ali zbog preglednosti sam ih podelila na tri grupe. Pre svega u setu bih izdvojila tri četkice koje mi se posebno dopadaju jer su dvostrane, a na svakom kraju je drugačija četkica. Ove tri četkice su isključivo namenjene za nanošenje senke na kapak, precizno nanošenje iste i blendanje. To je i nastavak za nanošenje ajlajnera.


U sledećoj grupi sam stavila pet četkica od kojih ću isto neke koristiti za senku, neke za ruž,a neke za nanošenje korektora ili senčenje obrva. Kako ih ima dosta primena im zaista može biti raznolika, a zaista su kvalitetne.


U poslednjoj grupi sam svrstala tri četkice koje sam odmah nakon pranja i sušenja morala isprobati te su mi od početka postale omiljene. Prva četkica s leve strane je malo veća od prethodnih za senku ali je savršena baš zbog toga jer odlično blenda sve što bude kao višak. U sredini je četkica za nanošenje tečnog pudera ili eventualno za nanošenje neke maske. Nju sam do sada najviše koristila. Takodje tu je i poslednja ali ne i manje važna ovalna četkica koju sam takodje isprobala takoreći odmah. Sa ovom četkicom odlično raščešljam obrve i trepavice pre nanošenja maskare.

Zaista sam i više nego zadovoljna ovim setom za šminkanje, te zbog toga za isti od mene imate preporuku. Ako vam trebaju kvalitetne a ujedno i više nego povoljne četkice sada znate gde ih možete nabaviti.


Da li vi imate puno četkica za šminkanje?
Kakve četkice najviše koristite?
Da li ste poručivale sa Zaful sajta?


Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
💗💗💗




13 коментара:

  1. Jao,merkam ove četkice već poprilično dugo. Prezanimljive su,i veoma povoljne. Međutim,uvek me je kočilo to što nisam znala kakavog su kvaliteta,pa mi je ovaj post bio od velike koristi. Zasigurno ću ih uskoro poručiti 🤗

    ОдговориИзбриши
  2. Ajoj odlicne su, ja imam slicne i super su mi korisne tako da sam sigurna da ces i sama uzviati koristeci ih! Divna recenzija draga moja.

    Visit my blog

    ОдговориИзбриши
  3. Preslatke su, ovaj set bas lepo izgleda :)♥

    ОдговориИзбриши
  4. jako lep set :)
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Predivne su, prelijep set. Imas jako lijep blog. <3
    Ako zelis da se medjusobno zapratimo javi mi u kom. na mom blogu. :)
    https://belyfashionadress.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.