Noviteti- kupovina iz dm-a / New In - dm haul


Kako su mi bili neophodni neki proizvodi morala sam hitno u nabavku. U dm drogerijama aktuelno je 15% popusta i na snižene proizvode u periodu 7-10 septembra 2017. godine pa sam ja požurila da kupim neke stvari koje su mi bile krajnje neophodne i prve utiske o proizvodima želim da podelim sa vama. 

Neki od proizvoda su već bili sniženi, te sa dodatnim popustom od 15% posto cena im je i više nego povoljna. Moram da naglasim da cene koje vam budem napisala pojedinačno za svaki proizvod važe do 10-tog septembra, nakon toga će biti skuplje pa ih nemojte mnogo uzeti u obzir ako idete u kupovinu nakon tog perioda.


Loreal Excellence Creme farbe sam rešila da kupim kako bih osvežila celokupnu dužinu kose. Za farbanje cele dužine potrebne su mi dva pakovanja. Ove farbe se svrstavaju medju kvalitetnijim proizvodima. U svakom pakovanju se nalazi farba od 48 ml, razvijač farbe, ampula za postojanost farbe, dodatak za lakše nanošenje u vidu češljića i rukavice. Trenutna cena sa popustom je 382 dinara.



Gillete Venus treasures brijači su mi se dopali zbog zanimljivog motiva na dršci. u pakovanju se nalaze tri brijača. Svaki od njih ima po tri oštrice i na vrhu sapunčić. Trenutna cena sa popustom je 424 dinara.


Maybelline the falsies push up drama maskara je medju novim maskarama ovog brenda dekorativne kozmetike. Vodootporna je, crna i sadrži čak 9,7 ml proizvoda. Videćemo kako će se pokazati. Trenutna cena sa popustom 776 dinara.


MBeauty hidrogel maska za lice sa aqua kolagenom dolazi u formi maramice i trebalo bi da ima funkciju da izhidrira kožu. Uvek sam koristila maske za lice kremaste teksture ali mi je lice uprkos tome dosta dehidriralo zbog šminke koju zbog posla nekad imam i tokom celog dana. Trenutna cena sa popustom je 246 dinara.


Perfecta beauty sleep maska je još jedna maska koju sam kupila zbog gore pomenute dehidratacije.  U prošlom postu sam vam pisala o kremici koja mi je dosta pomogla u rešavanju tog problema ali dodatna nega u vidu maski za lice nikada ne može škoditi. Ova maska se nanosi uveče pre spavanja i pakovanje sadrži 50 ml proizvoda. Trenutna cena sa popustom je 237 dinara.

Ja sam prezadovoljna ovom kupovinom, dok testiranje proizvoda tek sledi. Ako želite neku recenziju ovih proizvoda pre ostalih slobodno mi napišite u komentaru kako bi o tom proizvodu pre ostalih pisala utiske na blogu.

Da li vam se dopadaju stvari koje sam kupila u dm-u?
Da li ste koristile neki od ovih proizvoda?

5 коментара:

  1. Interesting products, I know this Perfecta beauty mask

    Have a nice day! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam koristila nijedan od ovih proizvoda, ali mi se svi zaista dopadaju i čine jako zanimljivi za isprobati. Definitivno cu neke od ovih proizvoda i ja isprobati. Odličan post draga, uzivala sam citajuci ovaj post.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post! Nisam koristila niti jedan od ovih proizvoda,ali maske za lice se čine jako zanimljive ! <3
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Bas si me zainteresovala za obe maske, potrazicu ih sledeci put!

    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
  5. I ja sam uzela ove brijače :) MBeauty maske sam koristila Bubble mask i srebrnu.

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.